hotmail
Spamfilters in Outlook en Hotmail werken momenteel niet Nieuws Data News.be.
29 Keer gedeeld. Spamfilters in Outlook en Hotmail werken momenteel niet. 01/06/16 om 1053: Bijgewerkt om 1545.: Als je vandaag meer spam krijgt dan normaal dan is dat doordat de spamfilters van Microsoft Outlook en Hotmail momenteel niet werken. 29 Keer gedeeld.
Hotmail De Standaard.
05/05/2016 Gigantisch datalek: wachtwoorden van 272 miljoen e-mailgebruikers gestolen. Als je een e-mailadres van hotmail, yahoo of gmail hebt, doe je er misschien goed aan om je wachtwoord te veranderen. Want Russische hackers zijn aan de haal gegaan met de inloggegeven. Cybercriminaliteit, Gmail, Hotmail, Internet.
MSN: Nieuws Belgi├ź Buitenland, Horoscoop, Showbizz, HotmailOutlook.
Beheer je agenda met snelle toegang. Meld je aan met een Microsoft-account: Outlook, Hotmail, MSN, Live. Wat is een Microsoft-account? Bespaar 124 op Surface Laptop i5. Ontdek alle Xbox bundels en consoles! Maak je Surface nog mooier met onze accessoires!
Hotmail en Outlook kampen opnieuw met storingen Nieuws Data News.be.
In februari begon Microsoft met het vervangen van Hotmail door het vernieuwde Outlook Hotmail-gebruikers kunnen hun bestaande logins blijven gebruiken, ze komen enkel in een nieuwe Outlook-omgeving terecht, waarin ook de diensten Skype en Skydrive geïntegreerd zijn. Niet veel later doken er problemen op: meerdere gebruikers raakten niet ingelogd in beide e-mailservices.

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Overslaan naar hoofdinhoud. Microsoft Dynamics 365. Gratis downloads beveiliging.
Ligt Outlook plat? Actuele storingen en problemen Alle Storingen.
gebruik je heel toevallig een hotmail e-mail adres? er is daar blijkbaar een storing https//t.co/dpqmhblt7l.: iedereen die een hotmail emailadres heeft en op een mail van mij aan het wachten is.helaas: https//t.co/ycdt9i1man.: @Silable is er een storing bij hotmail bekend?
Download Outlook Hotmail Connector 32-bits versie from Official Microsoft Download Center.
Met Microsoft Outlook Hotmail Connector 32-bits versie kunt u Microsoft Office Outlook 2003, Microsoft Office Outlook 2007 of Microsoft Outlook 2010 gebruiken voor gratis toegang tot en beheer van uw Microsoft Windows Live Hotmail of Microsoft Office Live Mail-accounts, inclusief e-mails, contactpersonen en agenda's.
Outlook.com Wikipedia.
Hotmail heeft de afgelopen jaren verschillende namen gehad. Hotmail from Microsoft, Microsoft Hotmail, MSN Hotmail, Windows Live Mail en het recente Windows Live Hotmail. Windows Live Hotmail heeft veel ontwikkelingsfases doorstaan. Windows Live Hotmail volgde MSN Hotmail op na 10 jaar van bestaan.
Grote problemen met inloggen bij Microsoft Outlook en Hotmai. Brussel Het Nieuwsblad.
Grote problemen met inloggen bij Microsoft Outlook en Hotmail. 07/03/2017 om 1639: door adm Bron: BELGA Print Corrigeer. Heel wat gebruikers ondervinden sinds dinsdagmiddag problemen bij het inloggen op hun Hotmail-adres bij Outlook, het e-mailprogramma van Microsoft. Volgens Microsoft zelf situeren de problemen zich vooral in delen van Brussel en Nederland, maar intussen zouden er ook problemen zijn in de VS en Canada.
Microsoft transformeert Hotmail naar Outlook Internet iHLN HLN.
Hotmail was in juni nog steeds de grootste online maildienst met 324 miljoen gebruikers, of ongeveer 36 procent van de wereldmarkt. Maar de dienst verliest steeds meer klanten aan Google's' Gmail, de snelst groeiende rivaal met ongeveer 31 procent van de markt.

Contacteer ons