Hacken
Hacken Voor Dummies P-magazine.
Bedrijven huren hen in om zich binnen vooraf bepaalde grenzen te laten hacken, om zo hun verdedigingslinies te testen. Dat wordt meer en meer een huzarenstukje: Google, Microsoft, Apple, Allemaal doen ze hun stinkende best om hun systemen zo goed mogelijk te beveiligen.
Hacken Wikipedia.
Omdat computers aanvankelijk nogal beperkt waren qua geheugen, gebeurde het dat programmeurs stukken code moesten schrappen om een programma kleiner te maken. Volgens ingewijden werd dit ook wel hacken genoemd, net als andere snelle, makkelijke of in ieder geval onverwachte oplossingen voor computerproblemen.
Waarom hacken: over de voordelen van ongehoorzaamheid Blog op DeWereldMorgen.be.
We hacken want we willen het beter te doen. We hacken want we willen het verlangen naar meer mogelijkheden demonstreren. We hacken omdat we ziek en moe worden van gevangen te zijn in een net dat ontworpen is voor anderen.
Hacker Wikipedia.
Het werkwoord hacken wordt ook wel gebruikt voor het handwerk" van het programmeren, bijvoorbeeld het optimaliseren tweaken van een programma, dit in tegenstelling tot het hoofdwerk, het ontwerpen van het programma. Ook autoriteiten kunnen hacken. Verschil tussen hackers en crackers bewerken.
Hacken Wikikids.
Een Grey Hat hacker breekt ook in en meld het ook netjes, maar vervolgens doet degene er niks mee. Dan maakt de hacker een programma waarmee anderen mensen dat hoeven dus geen hackers te zijn ook het systeem in kunnen.
Een computer hacken wikiHow.
Categorieën: Beveiliging Hacken. In andere talen.: English: Hack a Computer, Español: hackear una computadora, Português: Hackear um Computador, Italiano: Violare un Computer, Français: hacker un ordinateur, Deutsch: Einen Computer hacken, Bahasa Indonesia: Meretas sebuah Komputer, Ting Vit: Hack Máy tính, etina: Jak hacknout poíta.,
Hacken 12 definities Encyclo.
Personen die hacken worden hackers genoemd. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11194.: Hacken is het vinden van toepassingen die niet door de maker van het middel bedoeld zijn, speciaal met betrekking tot computers. Complexiteit speelt hierbij geen rol, integendeel, gemakkelijke en snelle alternatieve oplossingen hebben de voorkeur.
Schooltv: Het Klokhuis Hacken.
Cybercrime professor Herbert Bos krijgt het voor elkaar om alle bestanden op de laptop van Maurice te hacken. Verder natuurlijk tips om aanvallen van trojans en exploits te voorkomen. Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. Log in om je favorieten op te slaan.
Lekker en snel, gewoon effe een webcam hacken Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Add Arrow. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5. Views. Add Arrow. Views. Views. Add Arrow. Likeability of 6. Camera
Vergelijk het met de toegangscode van een nieuwe telefoon die altijd 0000 is. Echter is het hacken van de camera die in een laptop inbegrepen zit ook niet heel lastig, zo blijkt wel uit een snelle rondgang op het internet.

Contacteer ons